Header


Forum Left Top


imena na estradi slike, informacije, biografije, svako ko je ikad zapevao, zaslužio je svoju temu i prezentaciju...

odgovora
 
LinkBack (68) Alatke za temu Modus prikazivanja
Staro 20-01-2009, 14:17   18 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Drugar
 
yowan Avatar
 
Status: Izabran ♥
S nama od: Apr 2008
Poruke: 1,686
Pošalji poruku MSN-om to yowan
Standardno Seka Aleksic

Svetlana Seka Aleksić - biografija
Rodjena je 23.aprila 1981. godine u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini u znaku bika, sa podznakom vodolija. Išla je u osnovnu školu “Mitar Trifunovic Učo” u Zvorniku.

Seka je oduvek volela muziku, a njen pevački uzor je bila Vesna Zmijanac. U osnovnoj školi je zbog izrazitog talenta za pevanje bila dugo godina solista u školskom horu, sa kojim je išla na brojna takmičenja, na kojima su osvajali najčešće prva mesta.

Prvi profesionalni nastup imala je u leto1996. godine, a njen prvi orkestar sa kojim je nastupala zvao se “Strogo poverljivo”.
U nerednih nekoliko godina pevački put je vodio Seku Aleksić po celoj bivšoj Jugoslaviji. 2000-te godine odlazi u Švajcarsku gde ostaje 2 godine. Tamo peva po klubovima i diskotekama i za kratko vreme postaje neprikosnovena zvezda za našu dijasporu. Tamo je 2002. godine uradila svoju prvu matricu za CD. Krajem oktobra 2002 godine, u hali sportova “Ada” u Ćupriji održan je deseti po redu festival narodne muzike “Moravski biseri” na kojem je Svetlana Aleksić pobedila glasovima publike. Sutradan u svim novinama i revijama su osvanuli naslovi sa njenim imenom, i sa njenim fotografijama. Svuda su bile samo reči hvale, divljenja i najave nove zvezde naše estrade. “Nova mega zvezda je rođena” pisalo je u mnogim revijalnim listovima. Te 2002 godine Seka upoznaje svog mladića, svog prijatelja i saputnika, impresarija i menadžera Zorana.

Početkom decembra 2002 godine, u moćnoj produkciji i medijskoj prezentaciji kuće “Grand” objavljen je prvi CD Seke Aleksic sa vodećim hitom “Da sam muško”, koji je postigao planetarnu popularnost. Njeni nastupi zabeleženi su na svim svetskim meridijanima. Nastupala je na gotovo svim kontinentima, a najviše u Evropi.

Postala je neprikosnovena estradna zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Podjednako je vole u Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji…

Nakon godinu dana , 2003-će godine Seka objavljuje svoj drugi CD. I on je objavljen u produkcijskoj kući “Grand “, a autori pesama su proverena i najbolja ekipa na svetu, za ovu vrstu muzike - Dejan Abadic, Dragan Brajovic Braja, Marina Tucakovic… Njime je Seka definitivno potvrdila svoj uspeh, i njime je učvrstila svoje vodećo mesto na našoj estradi! Zatim počinju da stižu razna priznanja, kao što su: “Oskar popularnosti”, “Hit godine”, “Pevačica godine”, “Album godine”, “Scenski nastup godine”… Status mega hita sa ovog cd-a ponela je pesma “Crno i zlatno”.

U julu 2005. Seka je objavila svoj treći CD. Naslovna pesma na tom CD-u bila je “Dodji i uzmi me”. Bio je to svojevrsni provokativno-ljubavni zov devojke ili žene, koji su sve dame prepoznale kao deo svog ženskog sentimenta, Sve pesme na ovom cd-u su postale veliki hitovi, a pesma “Iskoristi moje mane” je postala ženska himna. U novembru pomenute godine, tačnije 9-og novembra Seka je imala svoj prvi solistički koncert u Tuzli, u hali sportova “Mejdan”, gde ju je dočekalo 8 hiljada obozavalaca!!! Seki je posebno drag taj koncert jer je njemu prisustvovao, pored svih, dragih joj ljudi, i njen učitelj iz osnovne škole Irfan Nevzatović!

Zatim je usledio humanitarni koncert u Sremskoj Mitrovici, u sportskoj hali “Pinki”, pod nazivom ‘SEKA ZA OSNOVCE’. Ona je ceo prihod od koncerta uložila u nabavku nekoliko desetina kompjutera sa opremom, i poklonila ih osnovnim školama u sremskom i mačvanskom okrugu!!!

Iste godine Seka lansira i svoju modnu liniju pod nazivom ‘RICH BITCH’ koja je rasprodata u rekordnom roku. Ujedno je prva, i jedina naša zvezda koja je osnovala svoj sopstveni modni brend. Lepota modnih linija, atraktivnost krojeva, moderne boje, mladalački modeli, neupadaljive, a veoma ukusne dekoracije i aplikacije, kvalitet materijala, zastupljenost prirodnih materijala i tkanina, kao i modne kreacije koje naglašavaju lepotu tela… samo su neke od impresija modnih kritičara koji su videli ovu kolekciju…

Godinu 2006-tu Seka ce pamtiti, osim po brojnim nastupima širom sveta, i po svom prvom igranom filmu - “Mi nismo andjeli - treci deo”, u kome je igrala lik “Smokvice”. Ovom ulogom ona je ostvarila svoj detinji san da postane pevačica ili glumica. Seka je postala i pevačica, i glumica!!!

Sredinom oktobra 2007 godine je objavljen njen 4-ti cd, pod nazivom “Kraljica”. To je istovremeno i naslovna pesma, od jedanaest koliko ih ima na ovom cd-u. Dragan Brajović, Dejan Abadić, Marna Tucaković i Romario potrudili su se da ovaj Sekin cd- zvuči moćno i antologijski! Posebnu čast Seka je imala što joj je pevač i kompozitor Sergej Ćetković, (koga privatno sluša i obožava njegove pesme), napisao jednu prelepu baladu pod nazivom “Reci gde smo mi”, koja se takođe nalazi na ovom CD-u.
U oktobru, tačnije na ovogodisnjem sajmu knjiga u Beogradu biće predstavljen i Sekin roman-prvenac pod nazivom ‘MOJE IME JE NESREĆA” ! Reč je o ljubavnom romanu, i to je priča koju Seka godinama nosi u sebi, i koju je morala ispričati na način da je i drugi ljudi saznaju i dožive, ( a roman je najbolji način za to).

U pauzama svojih brojnih nastupa širom sveta, za vreme odmora, Seka osim što uživa u svom privatnom spa centru, koji je namenjen samo za njene potrebe, u svojoj oazi mira, u svom stanu kraj reke Save, uz tajlandsku masažu, sve vreme provodi u igri sa svojim kućnim ljubimcem, rase čivava sa imenom Cezar, koga obožava i kome posvećuje svu moguću pažnju i ljubav!

Takođe kreira svoju modnu liniju pod nazivom “Queen”, koja će se naći u prodaji početkom decembra. Svi novi izazovi kod nje dovode do euforije i žudnje da pobedi, da bude najbolja u svemu. Ona je rođena kraljica i pobednica! Takvom ju je Bog stvorio, i ona tu misiju ostvaruje sa svakim novim projektom!

Snagu i energiju prikuplja na egzotičnim mestima kao sto su: Kuba,Tajland, Egipat, Dubai, Bali…itd, a obožava da posećuje svetske centre kulture, poput muzeja, galerija, pozorišta i opera, gde obogaćuje svoje znanje i svoju dušu…

Lepa, mlada, energična, maksimalno odgovorna i ambiciozna da u svemu bude prva i najbolja, beskrajno odana majci i porodici, do bola zaljubljena u Zorana, verna prijateljima i drugovima, iskrena i spontana, prostodušna i osetljiva na socijalne probleme siromašnih i nemoćnih, privržena svom malom čivavi Cezaru, obožavalac zdravog života i sporta, zdrave hrane i cveća, (naročito ruža), nežno raspoložena kada sunce izlazi, ili zalazi…itd. Seka Aleksić je jedinstvena pojava u svetu estradne umetnosti, koja je, van svake sumnje, najveća zvezda estrade prve decenije 21-og veka, sa izgledom da to ostane i u sledećim decenijama!!!

Zadnja promena od Kneginja : 17-08-2009 u 17:56.
yowan je offline  
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links
Staro 17-02-2009, 20:57   #2 (permalink)
Domaćin
 
Status: Registrovani
S nama od: Jul 2005
Poruke: 17,695
Standardno Seka Aleksić - Diskografija

Seka Aleksić - DiskografijaIdealno tvoja (2002)

1. Opet
S.Simeunović - A.Milić - D.Kovačević
2. U kafani punoj dima
D.Brajović - D.Brajović - D.Abadić
3. Ne nije
S.Simeunović - S.S - D.Kovačević
4. Ko ta čaša
S. Simeunović, S.S. - D. Kovačević
5. Jer takva sam se rodila
D. Brajovič - D. Brajović - D. Abadić
6. Da sam muško
D. Brajović - D. Brajović - D. Abadić
7. Sve je laž
D. Brajović - D. Brajović - D. Abadić
8. Izdajice
S. Marković - S. Marković - D Abadić
9. Nemoj doći, ne
S. Marković - S. Marković - D. Abadić
10. Idealno tvoja
S. Milošević - A. Milić - D. KovačevićBalkan (2003)

1. Crno I Zlatno
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
2. Ne Ostavljaj Me Samu
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
3. Oci Plave Boje
S.Simeunović - S.S - D.Abadić
4. Ko Da Sutra Ne Postoji
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
5. Jedna Vise
A.Marković - M.Tucaković - D.Abadić
6. Idi Lepi Moj
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
7. Balkan
S.Simeunović - S.S - D.Abadić
8. Sta Je Bilo Bilo Je
D.Basa - D.Basa - D.Abadić
9. Dan Od Zivota
S.Simeunović - S.S - D.Abadić
Dođi i uzmi me (2005)

1. Dodji I Uzmi Me
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
2. Kad Cujem Korak Tvoj
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
3. Iskoristi moje mane
A.Perišić - M.Tucaković - D.Abadić
4. Svidja mi se tvoja devojka
S,Trajković - D.Brajović - D.Abadić
5. Moje prvo neverstvo
D.Brajović - D.Brajović - S.T-D.A.
6. Svi tvoji milijoni
D.Brajović - D.Brajović - D.Abadić
7. Gde sam ti ja
Z.Lesendrić - M.Tucaković - D.Abadić
8. Za ljubav mobilna
A.Perišić - S.Knežević - D.Abadić
9. Pocetak kraja
D.Brajovic-D.Brajovic-D.Abadic
10. Otrovnica
V. Ceranić - M.Smiljanić - D.AbadićKraljica (2007)


1. Kraljica
Dragan Brajović-Braja, Dragan Brajović-Braja, D.Abadić
2. Aspirin
Filip Miletić-Miloš Roranović, Miloš Roganović-Filip Miletić, Dejan Abadić
3. Boli stara ljubav
Aleksandar Perisić-Romario, Marina Tucaković, Dejan Abadić
4. Poslednji let
Dragan Brajović-Braja, D.Brajović-Braja, Dejan Abadić
5. Nije ona ta
D.Brajović-Braja, D.Brajović-Braja, Dejan Abadić
6. Milostinja
D.Brajović-Braja, D.Brajović-Braja, D.Abadić
7. Hirošima
A.Perisić-Romario, M.Tucaković, D. Abadić
8. Tesna koža
D.Brajović-Braja, D.Brajović-Braja, D. Abadić
9. Impulsi
A.Perisić-Romario, M.Tucaković, D.Abadić
10. Sokole moj
D.Brajović-Braja, D.Brajović-Braja, D.Abadić
11. Reci gde smo mi
Sergej Ćetković, Sergej Ćetković, D.Abadić

plavusa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 17-02-2009, 21:10   #3 (permalink)
Domaćin
 
Status: Registrovani
S nama od: Jul 2005
Poruke: 17,695
Standardno

i nasa draga Seka u aktuelnom izdanjuplavusa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 17-02-2009, 21:12   #4 (permalink)
Domaćin
 
asime Avatar
 
Status: Registrovani
S nama od: Dec 2005
Godine: 32
Poruke: 6,743
Standardno

ali se do sada mnogo odebelila kad je pocela bila je ljepotica i haos a sad ni vrjedno rjeci
asime je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 17-02-2009, 21:32   #5 (permalink)
Domaćin
 
Status: Registrovani
S nama od: Jul 2005
Poruke: 17,695
Standardno

u pravu si asime...mnogo se opustila, nazalost..
a ona mi je jedna od omiljenih...verujem da se moze opet vratiti
na staru kilazu, al to verovatno tek kada bude radila na novom CD-u i promocije
plavusa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 17-02-2009, 21:37   #6 (permalink)
Domaćin
 
asime Avatar
 
Status: Registrovani
S nama od: Dec 2005
Godine: 32
Poruke: 6,743
Standardno

a i meni se mnogo svidela vjeruj i ja vjerujem ,da moze ,da dodje opet na pocetak i bit ce moj no 1 hehe
asime je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 18-02-2009, 16:25   #7 (permalink)
Domaćin
 
Selektor Avatar
 
Status: Administrator
S nama od: May 2002
Lokacija: Džermani
Poruke: 15,063
Standardno

Bas ugojila... ovo meni lici na bolest...
Sledece godine ce biti duplo deblja i 2011 seka umire... i postaje legenda folka... 8)
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 20-02-2009, 15:31   #8 (permalink)
Domaćin
 
Status: Registrovani
S nama od: Jul 2005
Poruke: 17,695
Standardno
plavusa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-02-2009, 18:20   #9 (permalink)
Domaćin
 
Selektor Avatar
 
Status: Administrator
S nama od: May 2002
Lokacija: Džermani
Poruke: 15,063
Standardno

E ko li je nagovorio na ovo da mi je samo znati...
Sumnjam da ona moze da dodje na ovakvu ideju... Kad sve sto zaradi trpa u sebe...
Seko seko, sta bi od onakve ribetine... Sad te ne bi dao ni svinjama za prehranu!
Jbg ne ide svinja svinji... 8)
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 21-02-2009, 22:27   #10 (permalink)
Drugar
 
yowan Avatar
 
Status: Izabran ♥
S nama od: Apr 2008
Poruke: 1,686
Pošalji poruku MSN-om to yowan
Standardno

Pazi sad ove slike . . . Lepotica prava . . .

yowan je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
aleksic, seka


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/imena-na-estradi/5261-seka-aleksic.html
Napisao-la Za Type Datum
Zivot mislim - Mislim zivot: Juni 2010 ovu temu Refback 17-05-2014 07:26
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise Vesti sa Estrade ovu temu Refback 14-04-2014 03:44
Seka Aleksic - Strana 2 - www.FOLKOTEKA.com forum ovu temu Refback 19-02-2014 15:44
Seka Aleksic - Strana 2 - www.FOLKOTEKA.com forum ovu temu Refback 19-02-2014 15:42
www.FolkoTeka.com | Vase Estradno muzicko pristaniste… Vi uz nas plovite Estradom… | Page 762 ovu temu Refback 12-01-2014 04:16
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | www.OMILJENA.net ovu temu Refback 02-09-2013 19:33
Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela | www.OMILJENA.net ovu temu Refback 28-07-2013 23:35
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka smr?ala 15 kilograma! ovu temu Refback 26-02-2013 13:08
????? - frizure za 2011 ovu temu Refback 05-05-2012 00:39
Seka (Zuhra) patila dok nije postala poznata! Vesti sa Estrade ovu temu Refback 01-04-2012 17:29
Seka Aleksic - biografija | Digg Topnews ovu temu Refback 18-01-2012 20:25
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise Newskopie's Blog ovu temu Refback 30-11-2011 18:17
2010 april Vesti sa Estrade ovu temu Refback 26-07-2011 00:49
Seka smr?ala 15 kilograma! Vesti sa Estrade ovu temu Refback 03-07-2011 19:36
Zivot mislim - Mislim zivot: April 2010 ovu temu Refback 09-06-2011 20:24
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | Omiljena.net ovu temu Refback 15-04-2011 20:35
‘Srpska Rihanna – Seka Aleksic’ – photos images picutres slike Vesti sa Estrade ovu temu Refback 18-10-2010 13:52
Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela | FolkoTeka News Press ovu temu Refback 21-09-2010 01:15
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi? nikad mr?avija! ovu temu Refback 17-09-2010 21:07
‘Srpska Rihanna – Seka Aleksic’ – photos images picutres slike | FolkoTeka News Press ovu temu Refback 13-09-2010 23:54
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi? (Zuhra) nastupila u Zaje?aru pred 25.000 obo?avalaca! ovu temu Refback 13-09-2010 22:07
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | FolkoTeka News Press ovu temu Refback 10-09-2010 15:39
Digg - Seka Aleksic - biografija ovu temu Refback 09-09-2010 00:04
Seka Aleksi? (Zuhra) bez ?minke! Vesti sa Estrade ovu temu Refback 08-09-2010 17:36
Zivot mislim - Mislim zivot: Sekina (Zuhrina) tetova?a na arapskom nema nikakvog smisla! ovu temu Refback 10-08-2010 10:21
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi? (Zuhra) bez ?minke! ovu temu Refback 14-07-2010 18:51
Seka Aleksi? (Zuhra) nastupila u Zaje?aru pred 25.000 obo?avalaca! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 12-07-2010 15:14
Zivot mislim - Mislim zivot: Posva?ali se Seka (Zuhra) i Veljko pred kamerama! ovu temu Refback 23-06-2010 07:50
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi? (Zuhra) bez ?minke! ovu temu Refback 06-06-2010 12:24
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 21-05-2010 09:54
Zivot mislim - Mislim zivot: Posva?ali se Seka (Zuhra) i Veljko pred kamerama! ovu temu Refback 14-05-2010 17:15
2010 april TekstoTeka.com ovu temu Refback 12-05-2010 12:38
TekstoTeka.com ovu temu Refback 09-05-2010 20:58
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka (Zuhra) patila dok nije postala poznata! ovu temu Refback 03-05-2010 00:14
Zivot mislim - Mislim zivot: Osveta zbog ?oua "Moja desna ruka" ovu temu Refback 30-04-2010 15:23
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka (Zuhra) patila dok nije postala poznata! ovu temu Refback 27-04-2010 23:07
Seka Aleksi? nikad mr?avija! TekstoTeka.com ovu temu Refback 25-04-2010 02:06
Ivana Selakov ukrala pesmu Seki Aleksi? | NewsRide.net ovu temu Refback 20-04-2010 07:29
Seka Aleksi?: Karleu?a nije moja koleginica! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 19-04-2010 07:55
Vesti sa Estrade ovu temu Refback 17-04-2010 13:27
Osveta zbog ?oua "Moja desna ruka" www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 17-04-2010 00:16
Osveta zbog ?oua "Moja desna ruka" Vesti sa Estrade ovu temu Refback 13-04-2010 04:01
Seka Aleksic na dijeti – topi kilograme! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 08-04-2010 12:04
Seka smr?ala 15 kilograma! TekstoTeka.com ovu temu Refback 04-04-2010 14:37
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi?: Karleu?a je moja bleda kopija! ovu temu Refback 31-03-2010 15:50
Vesti sa Estrade ovu temu Refback 30-03-2010 04:59
Najlep?i estradni par www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 16-03-2010 00:06
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksi? nikad mr?avija! ovu temu Refback 15-03-2010 15:06
Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela | Balkan Folk News Press ovu temu Refback 15-03-2010 14:50
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka smr?ala 15 kilograma! ovu temu Refback 12-03-2010 02:21
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka smr?ala 15 kilograma! ovu temu Refback 09-03-2010 00:57
Zivot mislim - Mislim zivot: I Seka na Perezovom blogu! ovu temu Refback 08-03-2010 00:52
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | Balkan Folk News Press ovu temu Refback 01-03-2010 01:05
Seka Aleksi? nikad mr?avija! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 28-02-2010 02:09
Zivot mislim - Mislim zivot: Najlep?i estradni par ovu temu Refback 27-02-2010 11:58
Seka smr?ala 15 kilograma! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 22-02-2010 13:51
Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 13-02-2010 15:02
Policija u ‘Grandu’ zbog Sekinog vuka! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 02-02-2010 14:09
Seka Aleksic na dijeti – topi kilograme! | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 30-01-2010 22:09
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 20-01-2010 02:10
Ivana Selakov ukrala pesmu Seki Aleksi? www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 19-01-2010 12:37
SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca – Sekine sise | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 18-12-2009 20:49
Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 14-12-2009 12:11
Zivot mislim - Mislim zivot: SEKA ALEKSIC: Folk zvezda obradovala milione muskih obozavalaca - Sekine sise ovu temu Refback 04-11-2009 10:36
Zivot mislim - Mislim zivot: Ivana Selakov ukrala pesmu Seki Aleksi? ovu temu Refback 30-10-2009 01:35
Zivot mislim - Mislim zivot: Seka Aleksic video za novu Puding reklamu Dolcela ovu temu Refback 25-10-2009 20:19
Who dugg: Seka Aleksic - biografija ovu temu Refback 03-10-2009 02:28
Seka Aleksic - biografija ovu temu Refback 01-09-2009 13:31

Korisnici koji čitaju ovu temu: 1 (0 člana i 1 gosta)
 
Alatke za temu
Modus prikazivanja

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom
 
Right Left
Member Login
Forgot password?
Forum LeftForum Right

Forum Statistika:
Članova ukupno: 31,433
Tema ukupno: 25,256
Postova ukupno: 341,730
Trenutno 317 korisnika
šeta našim forumom.

Pratite nas na Twitter-u

Pratite naš Feed


Reklame
Forum LeftForum Right
Right Right
Right Bottom Left Right Bottom Right

Prijatelji sajta:
Domaci TV kanali - FOLKOTEKA.net - www.BIZNISKLUB.com - Najbolji domaci recepti - Mali Oglasi - Tekstovi pesama - Sjenica.com - Restoran Srem - Stigni.net


Website Traffic Counter
Call of Duty 4 Xbox 360

2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi, Djordje Balasevic, Kaya, Nikolina Kovac, Darko Martinovic, Zvezda, Granda, Đogani, Nina Badric, Noc je zvezdana, Diva, Eso Balic 2012, Sanja Djordjevic 2012, Seka Aleksic 2012, Jelena Karleusa JK 2012, 2012, DJ Krmak 2012, Budva na pjenu od mora, LZN, lud zbunjen normalan, Haris Dzinovic 2011, Mile Kitic 2011, Vesna Zmijanac 2011, Indira Radic 2011, Tropico Band 2011, Lepa Brena 2011, Danijel Alibabic 2011, Sabrina Karajkovic 2011, Zdravko Djuranovic 2011, Damir Kulovic Kule 2011, Amadeus 2011, Milena Ceranic 2011, Svetlana Ceca Raznatovic 2011, 2011, Dzenan Loncarevic 2011, Zdravko Skender 2011, Katarina Zivkovic 2011, Donna Ares 2011, Serif Konjevic 2011, Mate Bulic 2011, Adnan Babajic 2011, Joca Stefanovic 2010, Adil 2010, Novi premijer hitovi 2010 - cd 1 i 2, Mirza Soljanin, Sasa Matic 2010, Elvira Rahic 2011, Aca Lukas 2010 dvd, Boban Rajovic 2010, Cira 2010, Dejan Matic 2010, Ivan Zak 2010, LeeMan 2010, Aleksa Jelic 2010, Dado Polumenta 2010, Nemanja Stevanovic 2010, Baki B3 2010, Stoja 2010, Colonia 2010, Boban Rajovic 2010, Darko Radovanovic 2010, Dusica Grabovic 2010, Marinko Rokvic 2010, Ceda Markovic 2010, Renato Henc 2010, Dzenan Loncarevic 2010, Olja Karleusa 2010, Legende 2010, Trik FX 2010, Dino Dizdarevic 2010, Aysela 2010, Davor Badrov 2010, Radisa Urosevic 2010, Alen Ademovic 2010, Suzana Jovanovic 2010, Sandra XS 2010, Beko 2010, Elvis Komar 2010, Dusko Lokin 2010, Emir Osmanbegovic Miko 2010, Sead Ruznic 2010, Nesko Kejdz 2010, Festival Sibenik 2010, Aco Pejovic 2010, Hitovi za sva vremena 2010 - Edicija 3, Ana Nikolic 2010, Anabela 2010 (ex Djogani), Dana Karic 2010, Summer Mix 2010 - Hitovi leta, Tony Cetinski 2010, Grand hitovi leta 2010, Marijana Zlopasa 2010, Edo Maajka 2010, Dragacevski Sabor Guca, Guca, Festival, Dara Bubamara 2010, Zeljko Juric 2010, Split Festival 2010, Sabrija Vulic 2010, Dusan Svilar 2010, Jovana Nikolic 2010, Luna 2010, Dejan Alicic 2010, Rusko 2010, Ivana Selakov 2010, Sejo Keydura 2010, Milan Topalovic Topalko 2010, Nihad Alibegovic 2010, Jasna Zlokic 2010, Maja Marijana 2010, Selma Bajrami 2010, Nedeljko Bajic Baja 2101, Dzenit 2010, Dj Krmak 2010, Đani 2010, Sanja Maletic 2010, Rajko Horizont 2010, Ivan Kukolj Kuki 2010, Zlatko Pejakovic 2010, Sead Dugonjic 2010, Samir Mujagic SMS 2010, Anabela Đogani 2010, Radijski Festival 2010, Ognjan Ogi Radivojevic 2010, Ana Stanic 2010, Fedja Dizdarevic 2010, Serije, Serija, Greh njene majke, Tajna neciste krvi, Damir Imamovic 2010, Bora Drljaca 2010, Lexington band 2010, Grand karaoke DVD 2, Elvira Rahic 2010, Mirza Omerovic 2010, Mirza Hodzic 2010, Sladjana Sladja Delibasic 2010, Ekrem Jevric Gospoda 2010, Alen Vogrinec Vesel 2010, Tanja Banjanin 2010, Goca Trzan 2010, Sako Polumenta i prijatelji 2010, Feminnem 2010, Lana Jurcevic 2010, Senad Nikocevic Niki 2010, Zdravko Colic 2010, Dunja Ilic 2010, Axal Grand Festival 2010, Sasa Kovacevic 2010, E.T. 2010, Nusret Hadzic 2009, Meho Hrstic 2010, Julia Bikova 2010, Bojan Cikic 2010, Slobodan Kacavenda 2010, Ilda Saulic 2010, Dragica Radosavljevic Cakana 2010, Himzeta Nukic 2010, Zeljko Golik 2010, Bend Slatki poljubac 2009, Dr. Iggy 2010, Mustafa Jukic 2010, Sergej Cetkovic 2010, Milan Topalovic Topalko 2010, Sale Prerad 2009 / 2010, Nusret Hadzic 2009, Almir Music Eko 2010, Tose Proeski 2007 / 2010, www.FolkoTeka.com, Crvena Jabuka 2010, Toni Pejic 2010, B3 2010, Refik Kolic 2010, Dunja Ilic 2010, Mara i Lole 2009, Dragan Vasic Gagi 2009, Atheist rap 2009, Ena Hodzic 2010, Maja Suput - Jasmin Stavros 2010, Mile Petrovic 1964, Javorka Urosevic 1961, Seid Skalic Genije 2009,Deda 2010, Aleksandar Sanja Ilic 2009 Balkanika, Miroslav Knezevic 2009, Emanuel Zekic 2009, Emir Djulovic 2009, Nihad Fetic Hakala 2009, Amela 2009, Zoka Jankovic 2009, Crni 2009, Miki Pavlovic 2009, Jelena Karleusa 2009/2010, Milan Dincic Dinca 2009, Djogani 2009, Funky G. 2009, Mambo Kings 2009, Karma 2009, Frenkie 2009, Ljubisa Vasiljevic 2009, Novi Hitovi Granda 2009, Boban Rajovic 2009, Hule 2009, Mensur Dimnjacar 2009, Rade Lackovic 2009, Medeni mesec 2009, Darko Lazic 2009, Tanja Savic 2009, Nove Zvezde Granda 2009 – Edicija 2 – Hitovi za sva vremena, Toni Zen 2009, Folk Fest Valandovo 2009, Bojanic (Mikica, Bane, Milos) 2009, Bozicni CD za Blagdane 2009, Denis Bjelosevic 2009, Neda Ukraden 2009 remake, Borivoj Grujicic Djavolak 2009/2010, Kaliopi 2009, Next time 2009, Saban Neziroski 2009, Miligram 2009, Amadeus band 2009, Marija Serifovic 2009, Seka Aleksic 2009, Ana Bekuta 2009, Aleksandar Aca Ilic 2009, Snezana Djurisic 2009, www.NewsRide.net, Marina Magas 2009, Haris Dzinovic 2009, Aleksandra Kovac 2009, Plavi orkestar 2009 / 2010, Dino Heldic 2009, Armin Muzaferija 2009, Bojan Jambrosic 2009, Doris Dragovic 2009, Emil Rasic 2009, Rasko 2009, Semir Ceric Koke 2009, Serif Konjevic 2009, Kemal Seferovic 2009, Jahija Perenda 2009, Arvina Sabic 2009, Fikret Nakicevic 2009, Extra Marija 2009, Ivan Gavrilovic 2009, Kasim Bosnic Kale 2009, Radmilo Zekic 2009, Dejan Krstovic 2009, Davor Badrov 2009, Dusko Kulis 2009, Kaliopi i Edin Karamazov 2009, Zabranjeno pusenje 2009, Boban i Marko Markovic 2009, Impulsi 2009, Selma Bajrami 2009, Brzi 2009, Xenia (Ksenija) Pajcin 2009, Bedy 2009, Zeljko Joksimovic 2009, www.F-Ton.org, Seki Bihorac 2009, Alma Tucakovic 2009, Neno Kosuta 2009, Hamdija Custovic 2009, Sejo Kalac 2009, Adnan Covic Ado 2009, Saban Hairlahovic 2009, Ivana Jordan 2009, Marko Bulat 2009, Nela Vidakovic 2009, Halil Mehmedovic Halco 2009, Bane Bojanic 2009, Oliver Dragojevic 2009 (live), Mahir Burekovic 2009, Dado Kukic 2009, Marta Savic 2009, Jovana Tipsin 2009, Velimir Remic 2009, Dina Banjanovic 2009, Allegro band 2009, Luna 2009, Magdalena i Juzni Vetar 2009, Stoja 2009, Grand Hitovi leta 2009, Asim Brkan 1993, Kadir Nukic 2009, Rizo Hamidovic 2009, Semir Hasic 2009, Julijana Damljanovic 1998, Esad Plavi 2009, Ibro Milkic 2009, Viki Miljkovic 2009, Goran Bozovic 2009, Muhamed Mujkanovic 2009, Jovan Perisic 2009, Kemal Malovcic 2009, Splitski Festival 2009, Milica Todorovic 2009, Mitar Miric 2009, Amela Zukovic 2009, Nove Zvezde Granda 2009, Vera Matovic 2009, Radmila Manojlovic 2009, Super Kursadzije 2009, Hari Mata Hari 2009, Aleksandra Radovic 2009, Miki Gajic uzivo 2009, Srecko Savovic 2009, Miko 2009, Milan Stankovic 2009, Miki Mecava 2009, Zvezde Granda pevaju stare pesme 2009, Zane 2009, Dejan Zivic 2009, Dejan Pavkic Pavke 2009, Safet Kaljun 2009, Ana Itana 2009, Sekib Mujanovic 2009, Sanel Kajosevic 2009, Regina 2009, Asim Bajric 2009, Amir Smajic 2009, Hazre 2009, Natasa Matic 2008, Mujo Bekrija 2008, Jadranka Barjaktarovic 2009, Dejan Matic 2009, Snezana Savic 2009, Dzenan Loncarevic 2009, In Vivo, 2007, 2008, Sinan Sakic 2009, Emina Jahovic 2009, Vinko Brnada 2009, Edin Kalimero 2009, Sasha Z. 2009, Donna Ares 2009, Jasna Djokic 2009, Ajdin Jusufbasic 2009, Bojan Vasic 2009, Bobana Indjic 2009, Grupa Negativ 2009, Lepa Djordjevic 2009, Zdenko Gudelj 2009, Safet Redzic 2009, Ahira Hasic 2009, Hazre 2007, Veljko 2004, Elma Sinanovic 2000 - 2003, Pazarski cevap, Pravda, Beograd, Slavija, Telegraf, Novosti, Alo, Puls, online, Vesti, Vijesti, Scandal, Svet, Ekskluziv, Express, Ekspress, Pravda, Politika, Balkanmedia, Kurir, Press, Dnevni, Avaz, Fokus, Opera17, Mondo, Blic, Danas, Story, Hello, Magazin, Trojka, Cosmopolitan, Smedia, Portal, Radio, Stream, Naraton, Intakt records, Grand music production, BN music, Renome, Gold music, Vip, JV, Juzni Vetar, PGP RTS, Croatia records, Balkan records, F-ton, Hayat produkcija, Diskoton, Audio Video, ZaM, Skala, Centrosound, Vujin records, KCN Records, MegaSound, Diskos, Jugoton - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!